İnternetten Para Kazanmanın Kısa Yolları

Para kazanmanın yolları

Günümüzde para kazanmanın en kolay ve çabuk yolu İnternetten para kazanma yöntemidir. Bu konu hakkındaki eğitim setleri veya sistemlerinin pek çoğu kısa zamana çok fazla paranız olacakmış gibi vaatlerde bulunurlar. Ancak bunların hiç birisi sizi bu kadar kısa sürede zengin yapmaz.

Kesinlikle İnternetten para kazanabilirsiniz fakat bunun yöntemlerini çok iyi bilmeniz için fazlasıyla araştırma yapmalısınız. Pek çok kişi internetten para kazanma hayalleriyle yaşıyor. Kimilerine göre bir hayalden öteye geçemeyecek olan bu durum, doğru çalışma yöntemleri kullanıldığında hiç beklenmedik derecede iyi sonuçlar verebiliyor.

Devamını oku

Daha Çok Sektör, Daha Çok Gelişme

dolar

Daha Çok Sektör, Daha Çok Gelişme

Türkiye için başka bir gerçeğe daha temas etmek gerekiyor. O da ürün grupları açısından  Türkiye’de bir kısırlık olduğudur.  Türkiye malumunuz, bir tekstil konfeksiyon ülkesidir. Geçmişte bunun örneklerini çok daha sık görmüş olsak da bu gün bile tüm yatırımlar bilginin ve iş gücünün en yoğun olarak bulunduğu bu alana kaymaktadır. Bu anlaşılması zor bir durum değildir. Ancak ne kadar rasyoneldir, bunu tartışmak gerekir. Emek yoğun sektörlerin, sermaye

Devamını oku

Yumurtaları Tek Sepete Koymak

Yumurtaları Tek Sepete Koymak; Yatırım bağımsız bir karardır ve sermaye bütün riskleri önceden görmek ister. Oysa Türkiye riskleri, her an kapı arkasında beklemekte ve ortaya çıktığı zamanda ekonomiyi silip süpürecek kadar büyük olmaktadır.  Bu sebeple KOBİ niteliğindeki firmaların her an küresel, bölgesel yada yerel bir krize hazırlıklı olması gerekir. Bunun dünyadaki en basit kuralı, yumurtaları tek bir sepete koymamaktır. Ne üretim faktörleri, ne pazar ne de sermaye dağılımı açısından tüm yumurtalar aynı sepete konmamalıdır. Çünkü KOBİ’leri var eden fırsatlar, onları yok eden risklere bir an içinde dönüşebilirler.  Özellikle Türk KOBİ’leri

Devamını oku

KOBİ’ler Işığa Uçan Pervaneler Değildir.

KOBİ’ler Işığa Uçan Pervaneler Değildir;  KOBİ’ler (Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler) doğaları gereği hareketli dinamik varlıklardır. Fırsatlara doğru uçarlar ve büyüklere kıyasla çok daha cesurdurlar; fakat bu, onların bilinçsizce ışığa uçan pervaneler olduğu anlamına da gelmez.

Gazetelerin ve televizyonların ekonomi haberlerine yansıyan gelişmeler daha çok kurumsallaşma aşamasını geçmiş kapasite ve potansiyel olarak belirli bir seviyenin üzerine geçmiş firmalar olsa da aslen ülkelerin  ekonomisinin temelinde yatan oluşumlar KOBİ’lerdir.

Devamını oku

Yatırım Fikirleri

Paramızı enflasyon karşısında korumak ve paradan para kazanmak için yatırım yapmalıyız. Parayı çalıştırırsan kazanırsın. Paramızın miktarına göre piyasa araştırması yapmalıyız. Hiç bir zaman risk almadan yüksek gelir elde edemeyiz. Yüksek gelir varsa yüksek risk de mutlaka vardır.

İnsanlar günümüzde yatırım yapma konusunda daha bilinçliler. Eskisi gibi yastık altı altın biriktirmek yerine günümüzde İnternet üzerinden  bankalardan çok rahat al-sat yapabiliyorlar ve araştırmaları sonunda finans piyasalarına da girip kendilerini bu konuda geliştirmeye başlamışlardır. Böylelikle başarılı yatırımcı sayısı da artmaktadır. 

Devamını oku

Nasıl Yatırım Yaparım?

 Günümüzde yatırım yapmak oldukça kolay bir birikim yöntemidir. Yatırım yaparsanız maddi açıdan geleceğinizi de güvence altına almış olursunuz. Yatırım yapmak, gözünüzü korkutmasın. Birikimlerinizi yatırımlarla değerlendirerek kısa zamanda umduğunuzdan daha yüksek bir gelir elde edebilirsiniz. Önemli olan karar verebilmek başarıyı hedeflemek ve kendine güvenmek. Bu yapabilirseniz bu işi kısa sürede öğrenebilirsiniz ve bunun için bir kursa veya yoğun bir eğitim programına gitmenize hiç gerek yok.

Nasıl bilinçli bir yatırım yaparım konusunda internetten kapsamlı bir araştırma yaparak bu konuda bilgi edinebilirsiniz. İnternet üzerinden de çok güzel yatırım işlemleri yapabilirsiniz, biraz piyasa takibi ve araştırmadan sonra internet üzerinden çalışmış olduğunuz bankalar yoluyla en basitinden altın, dolar,

Devamını oku

II.Paramı Nasıl Biriktiririm?

II. Bölüm

Çocuklarınızın ve kendi eğlence harcamalarınızı da sınırlandırmanız gerekli. Ücretsiz veya pahalı olmayan etkinlikleri araştırın. Ailenizle birlikte keyif alabileceği ücretsiz veya düşük maliyetli parkları, müzeleri, film gösterilerini, spor etkinliklerini ve diğer yerleri öğrenmek için internette araştırma yapın. İnanın belediyelerimizin düzenlediği bazen ücretsiz ve bazen çok düşük miktarlarda çok güzel sosyal ve kültürel etkinlikler, konser, tiyatro ve bunun gibi pek çok faaliyetler bulacaksınız.

Unutmayın “Her çok azdan olur.” İlk zamanlarda gözünüze az  gibi görünen ve “bu iğneğle kuyu kazmak gibi bir şey”  diye düşündüğünüz küçük birikimleriniz, belli bir zaman sonra  çok işe yarayacak. Atalarımız bizlere bu sözleri boşuna miras bırakmamışlar. Her şeyin kısa yollu anlatımı atasözlerinde gizlidir. Denenmiş, uygulanmış ve hizmete sunulmuş.

Devamını oku

I.Paramı Nasıl Biriktiririm?

I. Bölüm

Birikim yapabilmek için ilk olarak ne için birikim yapmamız gerektiği konusunda bir hedefiniz olmalı. Buna karar verecek olan sizsiniz. Hedefiniz ne kadar büyükse birikim için ayırdığınız miktarda o kadar fazla olmalı. Bundan dolayı birikiminiz için gelirinize göre ayırabileceğiniz bir miktar belirleyin.

Belli bir zaman içinde bir miktar para biriktirmeyi hedeflerseniz, paranızı gereksiz şeylere harcamaktan kaçınmanız kolaylaşabilir.

Eğer birden fazla hedefiniz varsa en çok istediğinizden başlayarak sıralama yapabilirsiniz.

Devamını oku